Formás szemöldök reggeli készülődés nélkül! - Erika Szépségszalon
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések
kozmetika, sminktetoválás, lézeres szőrtelenítés, ránctalanító kezelések, testkezelések

Formás szemöldök reggeli készülődés nélkül!

Láttál már humoros fotókat olyan emberekről, akiknek az arcáról leretusálták a szemöldököt?

A hatás nagyon furcsa, már-már földöntúli, ez pedig nem véletlen: a szemöldök sokkal több karaktert ad arcunknak, mint azt elsőre gondolnánk. De sajnos sok gond lehet vele. Érezhetjük úgy, hogy nem elég dús, esetleg nem tartjuk tökéletesnek az ívét, vagy a színét módosítanánk. Ha változtatni, igazítani szeretnénk szemöldökünkön, akkor nincs mit tenni, sok-sok időt kell eltöltenünk reggelente az újrarajzolásával, formálásával.

Ma már azonban a modern technikának és a szakemberek tudásának köszönhetően van egy másik opció is, ez nem más, mint a szemöldök tetoválás. A szemöldök tetoválás a megfelelő előérzéstelenítéssel szinte teljesen fájdalommentes, és akár évekig képes kitartani teljes pompájában, rengeteg időt adva ezzel Neked, hogy a reggeleket ne kelljen kapkodó készülődéssel töltened.

Akár egy aprólékos szálazásról, akár egy lágy satírról, akár pedig egy élethű, természetes hatású 3D-s szemöldök tetoválásról van szó, szalonunk munkatársai állnak a rendelkezésedre szaktudásukkal és bőrkímélő festékeikkel! Elérhetőségeinken már előre foglalhatsz is időpontot!